Njoftim - Afati i Shtatorit

Paraqitja e provimeve për afatin Shtator 2019, në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës (FNA), për të gjitha nivelet e studimeve, bëhet me 19 Korrik deri me 23 Gusht 2019.
...

Më shumë

Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2019/2020 - FNA

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 15.07.2019.


Departamenti i...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2019/2020 - FNA Departamenti i Arkitekturës

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet preliminare të provimit pranues në Departamentin e Arkitekturës të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 15.07.2019.
...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2019/2020 - FNA Departamenti i Ndërtimtarisë

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet preliminare të provimit pranues në Departamentin e Ndërtimtarisë të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 15.07.2019.
...

Më shumë

Caktimi i aplikantëve në salla për provim pranues në FNA - Departamenti i Arkitekturës 2019/2020

Në vijim në linkun e më poshtëm po ua paraqesim listat e aplikantëve nëpër salla për Departamentin e Arkitekturës ne FNA.
Provimi pranues për Departamentin e Arkitekturës mbahet me 15.07.201...

Më shumë