Personeli Akademik

Dr. sc. Abdullah Zejnullahu
Profesor i rregullt
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 276 292

Dr. sc. Fevzi Berisha
Profesor i rregullt
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 126 989

Dr. sc. Murat Meha
Profesor i rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 120 958

Dr. sc. Naser Kabashi
Profesor i rregullt
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 111 921

Dr. sc. Naim Hasani
Profesor i asocuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 345 508

Dr. sc. Violeta Nushi
Profesor i asocuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 120 600

Dr. sc. Përparim Ameti
Profesor i asocuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 000 000

Dr. sc. Misin Misini
Profesor i asocuar
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 110 578

Dr. sc. Zekirija Idrizi
Profesor i asocuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+389 71 244 871

Dr. sc. Flamur Doli
Profesor i asocuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 158 610

Dr. sc. Hjadar Sadiku
Profesor asistent
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 127 773

Dr. sc. Fatos Pllana
Profesor i asocuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 111 540

Dr. sc. Florim Grajçevci
Profesor asistent
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 115 273

Dr. sc. Figene Ahmedi
Profesor asistente
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 127 776

Dr. sc. Laura Kusari
Profesor asistente
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 122 163

Dr. sc. Kadri Morina
Profesor asistent
Ndërtimtari
[email protected]
+377 44 145 803

Dr. sc. Arta Jakupi
Profesor asistente
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+377 44 *** ***

Dr.sc. Florina Jerliu
Profesor asistente
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
************

Dr. techn. Teuta Jashari - Kajtazi, IDA
Profesor asistent
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 115 162

Dr. Sc. Bujar Bajçinovci
Profesor asistent
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 113 629

Dr. Sc. Egzon Bajraktari
Profesor asistent
Arkitekturë
[email protected]
+386 49 441 569

Dr. Sc. Dervish Qerreti
Profesor asistent
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 143 787

Dr. Techn. Dukagjin Hasimja
Ligjërues
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 137 407

IDA Erneste Qata
Ligjëruese
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 113 957

Mr. sc. Faik Hasani
Ligjërues
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 174 865

Dr. Sc. Vlora Navakazi
Profesor asistente
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 111 347

IDA Xhelal Llonçari
Ligjërues
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 127 775

Dr. sc. Musa Stavileci
Profesor i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 157 893

Dr. sc. Isak Hoxha
Profesor i angazhuar
Ndërtimtari
[email protected]
+377 44 12 77 77

Dr. sc. Bashkim Idrizi
Profesor i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 45 341 098

Dr. sc. Ismail Kabashi
Profesor i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 325 819

Mr. sc. Shaban Perjuci
Ligjërues i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 127 144

Mr. sc. Ilir Rodiqi
Ligjërues i angazhuar
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës
[email protected]
+ 377 44 120 790

IDA Ardita Byci - Jakupi
Asistente
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+386 49 123 248

IDA Arta Xhambazi
Asistente
Arkitekturë
[email protected]
+386 49 252 842

Mr. Sc. Ali Muriqi
Asistent
Ndërtimtari
[email protected]
+377 44 115 418

Mr. Sc. Eliza Hoxha
Asistente
Arkitekturë
[email protected]
+377 44 345 849

Mr. sc. Arban Berisha
Asistent
Ndërtimtari - Hidroteknikë
[email protected]
+383 44 878 951

Dr. Sc. Arton Dautaj
Asistent
Ndërtimtari - Konstruktiv
[email protected]
+377 44 122 261

Mr. sc. Bajram Shefkiu
Asistent i rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 212 204

Mr. sc. Burbuqe Shatri
Asistente e rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 405 837

Dr. sc. Cenë Krasniqi
Asistent
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 151 102

Dr. Sc. Milot Muhaxheri
Asistent
Ndërtimtari
[email protected]
+377 45 344 196

Dr. Sc. Qani Kadiri
Asistent i rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 256 746

Dr. sc. Ragip Hadri
Asistentë i ri
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 127 813

Msc. Rozafa Basha, IDA
Asistente e rregullt
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
038 --- ---

Mr. sc. Vlora Shatri
Asistente e rregullt
Ndërtimtari
[email protected]
+381 38 554 899 / 103

Msc. Fitore Bajrami
Asistente e rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 *** ***

Msc. Besim Ajvazi
Asistent i rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 342 828

Msc. Anita Gjukaj
Asistente e rregullt
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
044.......

Dr. Sc. Esat Gashi
Asistent i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 503 271

Msc. Ymer Kuka
Asistent i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 224 853

Msc. Fisnik Loshi
Asistent i angazhuar
Departamenti i Ndërtimtarisë
[email protected]
+377 44 275 470

IDA Ilir Gjinolli
Asistent i angazhuar
Arkitekturë
[email protected]
+386 49 504 025

Mr. sc. Bardha Meka
Asistente e angazhuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 157 953

Msc. Miranda Rashani
Asistente e angazhuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 44 375 263

Msc. Flaka Xërxa
Asistente e angazhuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+377 45 848 038

Msc. Arta Januzi - Cana
Asistente e angazhuar
Departamenti i Arkitekturës
[email protected]
+386 49 173 754