Vizitë studimore e studentëve të nivelit Master nga lënda: Sanimi i Strukturave Ekzistuese

  UNIVERSITETI I PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA”
  FAKULTETI I NDËRTIMTARISË
  DEPARTAMENTI : KONSTRUKTIV
  Niveli I Studimeve :MASTER


        Me datën 23.12.2020, studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë, Programi Studimor: KONSTRUKTIV-niveli Master, nën udheheqjen e mësimdhënësit, prof.dr.Naser Kabashi, realizuan një vizitë studimore në teren në objektin PRISHTINA CITY CENTER, ne Lakrishtë Prishtinë.

        Qëllimi i vizites ishte: Përcjellja e realizimit të Sanimeve të  elemeteve të strukturës nga presionet e ujit ne koten -8.0 m, në kuader të lëndës: SANIMI I STRUKTURAVE EKZISTUESE.

        Interesimi i studenteve ishte në nivel dhe falënderojmë stafin për udhëheqje dhe ofrim të informatave


  Prishtinë , 13.01.2021                                                                                                             Prof.dr.Naser Kabashi

                                                                                                                                  

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 678910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567