Vendimi nga mbledhja e Këshilit të FNA-se mbajtur me 25.10.2017 për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas konkursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës

    Këshilli i FNA-së në mbledhjen e majtur me datën 25.10.2017, shyrtoj raportin vlerësues dhe sqarimin shtesë nga Komisioni vlerues lidhur me propozimin  për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas konkursit te shpallur nga UP-ja me nr.prot. 2/604 të datës 19.09.2017, nxorri këtë vendim që mundë të e shihni në linkun e më poshtëm:

    Vendimi i Këshillit të Fakultetit

    Po ashtu ne linkun e më poshtëm mundë të e shihni sqarimin shtesë nga Komisioni vlerësues lidhur me pikën 3 të Vendimit të Këshillit të FNA Ref.nr. 5150/1 datë: 16.10.2017

    Sqarimi shtesë

    Nga Dekanati,Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
242526 2728 2930
123 4567
8 91011 121314
15161718192021
22232425262728
2930311234