Rezultatet preliminare për konkursin e studimeve Master të vitit akademik 2019/2020 - FNA

  Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet preliminare të provimit pranues për afatin e studimeve Master të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 28.09.2019.  Departamenti i Ndërtimtarisë
  Programi Studimor: Konstruktiv
  Programi Studimor: Hidroteknikë
  Programi Studimor: Gjeodezi


  Departamenti i Arkitekturës

  Programi Studimor: Efiçienca e Energjisë

  Shënim: Kanditatët e pakënaqur me vlerësim mund të paraqesin ankesë në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës në Zyrën e Protokollit 402 me datën 30.09.2019 & 01.10.2019 prej orës 08:00 deri 16:00.
  Shqyrtimi i ankesave bëhet me datën 02.10.2019 duke filluar nga ora 10:00 në prani të kandidatëve.


Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
2728 29303112
3456789
10111213141516
17181920 212223
2425262728291
2345678