Publikimi i Vendimit dhe Raporteve vleresuese të konkursit për bashkëpunëtor të jashtëm 2019/20

    Në bazë të nenit 76 të Statutit të UP-së dhe nenit 8 pika 2 të rregullores së UP-së me numër protokolit 2/475 të datës 08.09.2017 si dhe raporteve të Komisioneve vlerësuese, Këshilli i Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës në mbledhjen e mbajtur me datën 05.09.2019, shqyrtoj raportet vlerësuese lidhur me propozimet për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas Konursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës me numër protokoli 1/970 të datës 11.07.2019, nxjerr këtë vendim te paraqitur në linkun e më poshtëm.

    Vendimi
    Raportet

    Kandidatët e pakënaqur me këtë vendim mund të parashtrojnë ankesë me shkrim brenda 8 ditëve nga dita e marrjes së vendimit nga Këshilli i Fakultetit.
    Ankesat të dorzohen në Arkivin e FNA-së, zyra nr. 402.


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
303112345
67 89101112
13 14 1516171819
20212223242526
272829303112
3456789