NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

  Bazuar në Vendimet e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Njoftimeve të Menaxhmentit të UP-së  ju informojmë se Fakulteti i Ndërtimtarisë ka formuar ekipin me staf esencial i cili është në gatishmëri për kryerjen e shërbimeve të domosdoshme për studentët, personelin dhe palët tjera.

  Ekipi me staf esencial përbëhet nga: Dekani, Prodekanët, Sekretarja e FN-së, Koordinatori për zhvillim akademik, Referentët për çështje të studentëve, Zyrtari i IT-së dhe Zyrtari i Arkivës-Protokollit, për të cilët në vijim kemi emrin dhe a-mail adresën e tyre.


                                                                                                       E - mail
  Prof. Dr. Abdullah zejnullahu, Dekan                                           [email protected]
  Prof. Ass. Dr. Kadri Morina, Prodekan                                         [email protected]
  Prof. Ass. Dr. Cenë Krasniqii, Prodekan                                      [email protected]
  Msc. Enes Krasniqii, Koordinator për zhvillim akademik                ene[email protected]
  Vladete Shala, Sekretare e FN-së                                                [email protected]
  Mevlude Rrmoku, Referente                                                        [email protected]
  Meriton Shabani, Referent                                                           [email protected]
  Agon Beqiri, Zyrtar i IT- së                                                           [email protected]
  Valon Kurtaj, Zyrtar i Arkivës-Protokollt                                       [email protected]


    - Ekipi me staf esencial gjatë orarit të punës është në gatishmëri online nga shtëpia.
    - Kërkesat për shërbime bëhen në të gjithë email-at e ekipit esencial.
    - Pasi të shqyrtohet kërkesa, pala informohet kur mund të pranojë fizikisht shërbimin.
    - Personeli tjetër i FN-së është në gatishmëri për ndihmë nëse është e nevojshme.

  Njoftimi në formë elektronike.Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15 161718192021
222324 25262728
1234567