Lista e kandidaturave të personelit akademik dhe jo akademik të Fakultetit të Ndërtitmtarisë, lidhur me zgjedhjet e përgjithshme në UP

  KQZ dhe KFZ  konstaton si në vijim:

  1.    Nuk ka nevojë të mbahen zgjedhjet për anëtar të Këshillit të Fakultetit nga radhët e profesorëve pasiqë janë paraqitur më pak se 30 kandidatë;

  2.    Duhet të mbahen zgjedhjet për personel akademik nga radhët e asistentëve pasiqë janë paraqitur më shumë se 8 kandidat;

  3.     Nuk ka nevojë të mbahen zgjedhjet për anëtar të Këshillit të Fakultetit nga radhët e personelit jo akademik pasiqë është paraqitur vetëm një (1) kandidat;

  4. Në FN duhet të mbahen zgjedhjet për anëtar të Senatit nga radhët e personelit akademik, ashtu siç përcaktohet në rregulloren e lartshënuar.

  5.   Po ashtu, në FN personeli jo akademik mund të votojë për anëtar të senatit nga lista e të gjitha njësive akademike dhe administratës qendrore, meqë rast kanë të drejtë të votojnë 2 kandidatura për anëtar të senatit nga radhët e personelit jo akademik, në nivel të UP-së.


  Ankesat i parashtrohen KQZ së UP-së,  nga data 17 dhe 18 Qershor 2020.

  Në linqet e më poshtme i gjeni listat e kandidatëve nga Fakulteti i Ndërtimtarisë per zgjedhjet:

  Kandidatë për Këshill të Fakultetit - PROFESOR

  Kandidatë për Këshill të Fakultetit - ASISTENTË
  Kandidatë për Këshill të Fakultetit - PERSONELI JO AKADEMIK
  Kandidatë për Senat - PERSONELI  AKADEMIK
  Kandidatë për Senat - PERSONELI- JO-AKADEMIK

Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456