Ri - Lajmërim - Afati i Marsit për apsolvent

  Sipas vendimit të Senatit të UP-së nr. 709 të datës 14.03.2018, njoftohen studentët apsolvent të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës (studentët që kanë përfunduar me ndëgjimin e të gjithë semestrave) se:

  Provimet në afatin e Marsit janë me datat:

  23 Mars 2018 në orën 11:00 - 14:00 - provimet e semestrave tek (të nivelit Bachelor).

  30 Mars 2018 në orën 11:00 - 14:00 - provimet e semestrave çift (të nivelit Bachelor).


  Paraqitja e provimeve bëhet prej datës 19 Mars 2018 deri 22 Mars 2018 ora 16:00.

  Vërejtje: Me vendim të senatit parashihen vetëm provimet për nivelin Bachelor, në rastin e Departamentit të Arkitekturës vetëm për provimet e nivelit Bachelor të studentëve që deklarojnë ndërprerjen e studimeve në Nivelin Bachelor.

  Lajmrimi i protokoluar nga Fakulteti.
  Vendimi i senatit lidhur me afatet e provimeve shtesë për apsolvent.


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829 303112
34 56789
1011 1213141516
171819 20 212223
24252627282930
1234567