HAPJA E AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT VEROR 2020/21

  Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studeimeve në Universitetin e Prishtinës, se në përputhje me Vendimin e Qeversisë së Republikës së Kosovës nr. 2/64, të datës 12.2.2021, nga data 15.02.2021, ora 13.00 deri më datën 19.02.2021 në ora 15:00, do të jetë i hapur SEMS për regjistrim të semestrit dimëror dhe veror në të gjitha nivelet e studimeve (BA; MA dhe PhD) në kuadër të UP-së, për vitin akademik 2020/21.

  "Lirohen plotésisht (100%) nga pagesa e tarifës së shkollimit për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2020-2021 studentët e nivelit BAÇELOR në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën e Kosovës," (studetet master lirohen 50% nga pagesa e tarifes per regnistrim semestrit veror 2020-21)

  Sqarim: Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2020/21 për studentët që deri më tani nuk e kanë regjistruar këtë semestër do të bëhet sipas tarifave që kanë qenë dhe do të mbeten në fuqi.

  Regjistrimi i SEMESTRIT VEROR 2020/21

  Regjistrimi i semestrit veror do të bëhet në përputhje të plotë me Vendimin e Qeverisë të datës 12.2.2021.

  Vendimi: https://uni-pr.edu/desk/inc/media/BBF89F02-180B-4689-A9ED-1FAC45864064.pdf


  00.jpg

Arkiva e lajmeve

«shkurt»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15 161718192021
222324 25262728
1234567