Ftesë për pjesëmarrje në Modulin I – Trajnimi: Inteligjenca emocionale

  Të dashur studentë,

  Ju ftojmë që të bëheni pjesë e trajnimit me temen: Intelegjenca emocionale

  Ky modul ka për qëllim aftësimin e studentëve në pëdorimin e kompetencave personale, ndërgjegjjes, vetë-menaxhimin, kompetencat sociale, ndergjgjien sociale, dhe menaxhimin e marrëdhënieve në raporte pune brenda kultures organizative.
  Poashtu synohet që studentët pas këtij trajnimi të jenë në gjendje të kuptojnë Intelegjencen emocionale, në kuptimet se: ç’farë është dhe përse na shërben?.

  Si të bëheni pjesë e Trajnimit:
  *Lexo me kujdes shpalljen;
  *Vlerso se a është i rendesishem për zhvillimin tuaj professional;
  * Eja me datë 5 Qershor 2019, në QZhK, në ora: 12:00CET dhe bëhu pjesë e Trajnimit.

   

  Të drejtë pjesëmarrje:
  *Studentët nga të gjitha drejtimet - Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

  Ndani me të tjeret momentet NJOFTIMIN. Ndihuni të lirë të inkurajoni koleget tuaj të bëhën pjesë e TRAJNIMIT!

   

  AGJENDA

   

  TRAJNIM: Modulin I – Trajnimi: Inteligjenca emocionale
  Trajnere: z. Eremal Bajrami – TLP Alumni


  Çfarë do të përmabjë Trajnimi ?
  Gjatë këtij trajnimi do të diskutohet rreth: 
  Ky modul ka për qëllim aftësimin e studentëve në pëdorimin e inteligjences emocionale si aftësia për të identifikuar, përdorur, kuptuar dhe menaxhuar emocionet pozitivisht në mënyrë që të shmangim stresin, të komunikojmë në mënyrë efektive, të kenë empati për të tjerët, të përballen me sfidat dhe të shmangin konfliktet.

  Trajnimi do të jetë 60 minuta. Fokus është pjesa praktike. Secili student do të përfitoj nga njohuri të reja praktike të aplikimit të intelegjences emaocionale në cilësin e elementeve të suksesit. Poashtu PP slides do të përdoren gjate trajnimit, të cilat slladje do tu shpërndahen edhe studentëve.

   

  Përmbajtja
  Pjesa I :
  • Cka eshte Inteligjenca Emocionale?
  • 5 elementet thelbesore to Inteligjences Emocionale
  • Inteligjenca Emocionale si aftesi kryesore e lidereve

  Datë: 5 Qershor 2019 dhe Ora: 12:00 – 13:00

  Vendmbajtja e trajnimit:
  Qendra për Zhvillim të Karrierës – Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “
  Biblioteka Kombëtare e Kosovës “ Pjetër Bogdani “, Kati I, 10 000, Prishtinë, Kosovë

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
25 26272829301
23 45678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345