Caktimi i aplikantëve në salla për provim pranues në FNA - Departamenti i Arkitekturës 2019/2020

  Në vijim në linkun e më poshtëm po ua paraqesim listat e aplikantëve nëpër salla për Departamentin e Arkitekturës ne FNA.
  Provimi pranues për Departamentin e Arkitekturës mbahet me 15.07.2019 duke filluar nga ora 09:00.
  Provimi pranues mbahet ne Objektin e Fakulteteve Teknike.

  Listat e aplikantëve nëpër salla:

  Departamenti i Arkitekturës.  Vërejtje:

  Kandidatët duhet të kenë dokument identifikues me fotografi për pjesëmarrje në provim si dhe fletëkonfirmimin e lëshuar nga shërbimi studentor me rastin e dorzimit të dokumenteve.

  Nuk lejohet hyrja në provim me telefon mobil / smartfon. Përdorimi i aparateve të
  tilla rezulton me përjashtim nga provimi.

  Provimi pranues për departamentin e Arkitekturës mbahet në tri pjesë:
  I - Matematikë
  II - Përceptim vizuel
  III - Vizatim

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
3012 3456
789 10111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910