APLIKO PËR PUNË PRAKTIKE NË DOTS research

  Kupto më shumë për profesionin e anketuesit në terren.!

   Ftohen studentë dhe të diplomuar e Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina “, që të aplikojnë për punë praktike (praktikantë) në DOTS research.

  Kompania e hulumtimeve DOTS research,  kërkon anketues për punë në terren, për gjithë territorin e Kosovës.

  Profili i përshtatshëm janë të gjithë të interesuarit për të punuar në fushën e hulumtimeve.  Anketuesit duhet të kenë aftësi të mira komunikimi, të motivuar dhe me etikë të lartë të punës dhe shkathtësi për bashkëpunim në grup.

  Praktika për studentët dhe të diplomuarit e përzgjedhur do të zgjasë një muaj (1 muaj). Puna praktike, është me pagesë, neto ( € 200 ).

  Detyrat dhe përgjegjësitë për praktikantët:
  Detyrat dhe përgjegjësitë e praktikantit do të caktohen nga mbikëqyrësi (në varësi se ku caktohet praktikanti, piken, territorin se ku do t’i zhvilloj anketat ).

  Informata rreth aftësive në punë:
  Praktikanti/ja preferohet të ketë: Shkathtësi të komunikimit, aftësi të mira analitike, dhe shkathtësi në punë teknike, aftësi të punës në grup, motiv për t’u vetë zhvilluar.

  Procedurat e aplikimit:
  Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në email adresën:
  [email protected]

   Afati i fundit për aplikim: 15 Qershor 2018
  Për më shumë informata ju lutem, klikoni në linkun ndërlidhes.
  http://dotsresearch.com


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829 303112
34 56789
1011 1213141516
171819 20 212223
24252627282930
1234567