Njoftim

Njoftohet stafi akademik, administrativ, studentët e Universitetit të Prishtinës ”Hasan Prishtina” si dhe të tjerët se me datën 07.11.2019 në ora 10:00, në Amfiteatrin 408 të Fakultetit...

Më shumë

Njoftim

Më pikëllim të thellë njoftojmë miqtë, shokët dhe dashamirët, se me datë 05.11.2019 u nda nga jeta Prof.Dr Afrim Vokshi në moshën 88 vjeçare . Varrimi i të ndjerit behët me datën 06.11.2019, në var...

Më shumë

NJOFTIM për hapjen e SEMS për regjistrim të semestrave

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët për herë të parë janë regjistruar në UP para vitit akademik 2019/20 dhe që nuk i kanë kryer obligimet administrative për regjistrim të sem...

Më shumë

Njoftim - Afati i Nëntorit për apsolvent FA

Njoftohen studentët e FA-së se, provimi për apsolventët, afati i nëntorit do të mbahet me datën 09 Nëntor 2019.

Prej orës 09:00 - provimet e semestrit tek.
Prej orës 12:00 - p...

Më shumë

NJOFTIM: FTESË PËR PJESËMARRJE NË PANAIRIN E EDUKIMIT "STUDIONI NË FRANCË"

Të nderuar studentë, të diplomuar dhe staf akademik,
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“ ka nderin t’ju ftojë që të merrni pjesë në edicionin e 2-të të Panairit të ...

Më shumë