Orari i mësimit për semestrin dimëror të vitit akademik 2020/21

Në linqet e më poshtme e gjeni orarin e mësimit për semestrin dimëror të vitit akademik 2020/2021.

Më shumë

Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2020/2021 - Fakulteti i Ndërtimtarisë

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Fakultetin e Ndërtimtarisë, të mbajtur më 02.10.2020.

Më shumë

Njoftim - Regjistrimi i semestrit dimëror 2020/2021

1. Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PHD) se afati për regjistrim të semesrit dimëror për vitin akademik 2020/21 do të jetë i hapur nga data 30.09.2020 deri më datë ...

Më shumë

UP-JA HAP KONKURS PËR PRANIMIN E STUDENTËVE NË VITIN E PARË TË STUDIMEVE THEMELORE PËR VITIN AKADEMIK 2020-21

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2020-21.

Më shumë

Afati i Shtatorit II - Orari i provimeve dhe i paraqitjes ne SEMS

Të nderuar koleg dhe student

Paraqitja e privimeve për afatin e Shtatorit II 2020 për fakultetin e Ndërtimtarisë  bëhet prej 15.9.2020 deri me 21.09.2020.
Ju rikuj...

Më shumë