Rezultatet përfundimtare të konkursit në studimet master për vitin akademik 2017/2018

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues për studimet master në  Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 10.10.2017.

Më shumë

Raportet dhe vendimi për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas konkursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës me nr.prot. 2/604 të datës 19.09.2017

Raportet  dhe vendimin për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas konkursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës me nr.prot. 2/604 të datës 19.09.2017, mund të i gjeni në linq...

Më shumë

Rezultatet preliminare të konkursit në studimet master për vitin akademik 2017/2018

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet e provimit pranues për studimet master në  Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 10.10.2017.


Më shumë

Njoftim - Regjistrimi i semestrit dimëror 2017/2018

Njoftoheni se afati për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e nivelit baçelor dhe master, për vitin akademik 2017/2018 do të jetë i hapur deri me 31.10.2017.
Më shumë

Shpallje për praktikë: Angazhim në projektin - „Promovimi i kaneleve alternative në bankë“ – RBKO

· Gjilan, Kamenicë, Viti,
· Pejë, Istog, Klinë, Deçan
· Gjakovë, Rahovec, Malishevë,
· Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj
· Prishtinë, Obi...

Më shumë