Vendimi për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2017/2018 në FNA

    Për vitin akademik 2017/2018 bursa universitare i'u ndahet këtyre studentëve të Universitetit të Prishtinës - Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës. Listen e studentëve përfitues e gjeni ne linkun e më poshtëm.

    Vendimi - Lista e studentëve përfitues të bursës


    Këshillë Juridike: Studentët të cilët konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultaet e arritura gjatë vitit akademik 2016/17 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës, kanë të drejtë ankese pas publikimit të listave në tabelën e shpalljeve dhe në ueb-faqen e UP-së, përkatësisht me datë 28 dhe 29 mars 2018. Ankesat duhet të dorzohet në ndërtesën e rektoratit të UP-së, zyra nr. 2.


Arkiva e lajmeve

«korrik»
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345