Shpallje për praktikë: Angazhim në projektin - „Promovimi i kaneleve alternative në bankë“ – RBKO

  · Gjilan, Kamenicë, Viti,
  · Pejë, Istog, Klinë, Deçan
  · Gjakovë, Rahovec, Malishevë,
  · Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj
  · Prishtinë, Obiliq, Podujevë, Fushë Kosovë, Drenas, Lipjan
  · Ferizaj, Kaçanik, Shtime, Hani i Elezit, Shterpcë
  · Prizren, Suharekë, Dragash
   
  Banka Raiffeisen fton studentë dhe të diplomuar të studimeve Bachelor, që janë të përkushtuar, ambicioz dhe të motivuar për të fituar njohuri mbi shërbimet dhe produktet bankare, të aplikojnë në projektin më të ri të Bankës Raiffeisen “Promovimi i kanaleve alternative në bankë”.
   
  Projekti ka për qëllim promovimin dhe krijimin e komunitetit të shfrytezuesve të kanaleve digjitale në Bankë. Gjithashtu,studentët do të kontribojnë në edukim, mbështetje dhe informim te klientëve lidhur me mënyren më të mirë të shfrytëzimit të kanaleve elektronike.
   
  Kualifikimet e nevojshme:

  · Gatishmëri dhe dispozicion për të punuar 8 orë në ditë;
  · Interesim dhe përkushtim përgjatë gjithë projektit;
  · Studentë aktiv ose të diplomuar në dy vitet e fundit (2016 dhe 2017);
  · Aftësi të mira të komunukimit dhe shërbimit ndaj klientëve;
  · Aftësi ndërpersonale;
  · Njohja e gjuhës angleze (e preferueshme).
   
   
  Dërgo CV dhe Letrën motivuese në: [email protected]
   
   
  Afati i fundit për aplikim: 5 tetor 2017.


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
25262728293031
12 3 4 567
8 9 1011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234