Lista e Bursave për vitin akademik 2016/2017

  Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës  “Hasan Prishtina”  në mbledhjen e mbajtur më datë 30. 03. 2017  mori:

   
  V E N D I M
   
       I.            Për ndarjen e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët i kanë plotësuar kushte e konkursit për vitin akademik 2016/17.
      II.            Studentët që janë përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2016/17  duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës me dokumentet si në vijim:
                   1.      Kopja e letërnjoftimit
                   2.      Xhirollogaria e bankës-aktive.

  Këshill Juridike: Studentët të cilët  konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultatet e  arritura gjatë vitit akademik 2015/16 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës, kanë të drejtë ankese  pas publikimit të listave në tabelën e shpalljeve dhe në ueb-faqen e UP-së.  Afati i ankesave është 48 orë,  përkatësisht fillon nga data 03.04.2017 deri më  05.04.2017 ora 15:00.
  Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit,  zyra Nr.2.

  Lista e bursistave për FNA


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
25262728293031
12 3 4 567
8 9 1011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234