Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018- FNA Departamenti i Arkitekturës

Në linkun e më poshtëm mundë të i shihni rezultatet e provimit pranues në Departamentin e Arkitekturës të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 19.07.2017.


Më shumë

Rezultatet përfundimtare për afatin e parë të konkursit në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018- FNA Departamenti i Ndërtimtarisë

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Departamentin e Ndërtimtarisë të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 19.07.2017.
Më shumë

Raporti i komisionit për ankesa nga Departamenti i Arkitekturës

Raporti i komisionit për ankesa lidhur me ankesat e kandidatëve të pa pranuar në Departamentin e Arkitekturës mundë të i shihni në linkun e më poshtëm.
...

Më shumë

Raporti i komisionit për ankesa nga Departamenti i Ndërtimtarisë

Raporti i komisionit për ankesa lidhur me ankesat e kandidatëve të pa pranuar në Departamentin e Ndërtimtarisë mundë të i shihni në linkun e më poshtëm.

Më shumë

Njoftim - Afati i Shtatorit për paraqitjen e provimeve

Njoftohen studentët e Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës të nivelit Bachelor dhe Master se provimet për afatin e Shtatorit do të paraqitën prej datës 10/08/2017 deri me datën 08/09/2017 o...

Më shumë