Rezultatet përfundimtare për afatin e dytë të konkursit plotësues në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018 - FNA Departamenti i Arkitekturës

Në linkun e më poshtëm mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Departamentin e Arkitekturës të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 18.09.2017.
Më shumë

Rezultatet përfundimtare për afatin e dytë të konkursit plotësues në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018 - FNA Departamenti i Ndërtimtarisë

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Departamentin e Ndërtimtarisë të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 18.09.2017.
Më shumë

HAPET THIRRJA PËR BURSA NË PROGRAMIN ERASMUS+ NË MIDDLE EAST TECHNICAL UNIVERSITY, TURQI

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për semestrin pranverorë 2017/2018 për mobilitete në Middle East Technical University, Turqi...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e dytë të konkursit plotësues në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018 - FNA Departamenti i Ndërtimtarisë

Në linqet e më poshtme mundë të i shihni rezultatet preliminare të provimit pranues në Departamentin e Ndërtimtarisë të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 18.09.2017.
...

Më shumë

Rezultatet preliminare për afatin e dytë të konkursit plotësues në studimet themelore të vitit akademik 2017/2018 - FNA Departamenti i Arkitekturës

Në linkun e më poshtëm mundë të i shihni rezultatet e provimit pranues në Departamentin e Arkitekturës të Fakultetit të Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të mbajtur më 18.09.2017.


Më shumë